torstai 26. joulukuuta 2013

Ystävän pojalle perinteinen mansikka täyskäri synttäreiden kunniaksi!

Tämä kakku tuli tehtyä jo kesällä, mutta en vain saanut aikaiseksi päivittää. :)


Kakku tuli ystävän pojalle synttäreille ja joka vuotinen taistelu kuumaa ilmaa vastaan sai minut repimään hiuksia päästäni. 
Kermalla on aivan oma tahtonsa kuumassa ja hiostavassa ilmastossa, joten helpoksi peruspursotukseksi kaavailtu pursottelu muuttui nopeasti ankaraksi taisteluksi kuumuutta vastaan. Pursotus pussi seilasi tiiviisti jääkaapin ja käsieni välillä ja lopputulos oli olosuhteisiin nähden ihan hyvä. :D
Jos ensi kesänä tulee taas pyyntö pakertaa kakkua samaiselle nuorelle herralle, aion kehittää jonkun systeemin, jolla saan pidettyä näppini jäässä, ehkä jonkinlaiset hanskat...hmmm.

Mutta siis itse kakkuun vielä palatakseni, niin sisältä löytyy tuoreista kotimaisista mansikoista tehty mansikka-valkosuklaamousse ja sokerikakkupohjat. Tähän ei toivottu mitään erityisiä krumeluuksia, joten noudatin toivetta ihan mielelläni, marsipaanin kanssa pelleily olisi varmaan koitunut siinä helteessä tuhokseni. :)

koripunospursotuksen teko ei käynyt tälläkertaa leikiten. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti