lauantai 2. maaliskuuta 2013

Angry Birds kakkua pojan 5v pirskeisiin!

Näin sitä taas tuli pojalle vuosia lisää ja miten ylpeä voikaan olla lapsi siitä, että saa esitellä kokonaista sormirivistöä iäkseen "mä olen nyt viis, siis iso poika". :)
Poika päätti teemaksi Vihaiset tirpat ja punainen lintu oli sitten se joka tehtiin.
Tarkoitus oli myös tehdä kakkutikkareita ja niistä vihaisista tirpoista tuttuja possuja, mutta aika ei ihan riittänyt, joten päätin tehdä niistä leivoksia, hyvin menivät kaupaksi ilmankin, en tainnut itse ehtiä maistamaan kuin yhden, vaikka toisenkin olisin helposti voinut syödä, kolmas olisi ollut salaisuus. :D


Maalasin tipusen sokerimassalevyn päälle, jälki ei ollut järin tasaista, mutta kaipa nämä äkäpussit sillointällöin saa sulat solmussa ollakkin. :D
Välissä oli Pätkismoussea ja Mansikkamoussea, tavalliset sokerikakkupohjat ja pursotuksina vihreällä pastavärillä värjättyä kermavaahtoa.


Ja tässä nämä kakkutikkareista leivoksiksi taantuneet palleroiset. Josko sitä vaikka siskonpojalle onnistuisi tekemään possuja, hänkin kun tahtoo vihaiset tirpat synttäriteemakseen. :)

Juhlat oli kyllä railakkaat ja lastenhuone sen todisti, PYHÄJYSÄYS mikä pommi :D Mutta lapset ja vieraat oli iloisin mielin alusta loppuun, se on se paras juttu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti