tiistai 1. tammikuuta 2013

Juustokakku appelsiini ja vadelma sydämillä!

Jouluaatoksi tein kaksi kakkua juhlapöytään ja toinen niistä oli tämä monivaiheinen juustokakku. 
Ohjeen lisään jälkeenpäin, koska muuntelin hieman alkuperäistä ohjetta, joka on ihan tyypillistä. :D



Pohjan tein digestive kekseistä, mangomelban käänsin appelsiiniksi ja mansikkamelban vadelmaksi, koska en onnistunut löytämään myöskään maustettuja tuorejuustoja kun viimetingassa ostoksiani tein, tein sitten maustamattoamsta tuorejuustosta sitruunanmakuisen käyttämällä sitruunaesanssia. 
Tosi herkullista oli, mutta olisin voinut olla rohkeampi sokerinkäyttäjä tälläkertaa, sillä käyttämäni hedelmälihainen appelsiinimehu olikin aika ytyä tavaraa kakussa, mutta ei se oikeastaan haitannut, sillä jälkiruokina oli niin paljon makeaa, että kirpsakka juustokakku oli oikeastaan ihan kiva vastapaino. :D
Alkuperäinen resepti löytyy täältä.

Tältä näytti sisuksta, olisi toki voinut laittaa vadelmakerroksen pohjan päälle, jotta värit olisi erottuneet paremmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti